George Simion: Dragi români, coaliția toxică PSD-PNL ne pregătește o farsă pentru mâine, pe 31 martie, cu o zi înainte de 1 aprilie, care este, de fapt, Ziua Păcălelilor: ne vor spune că România a intrat în Schengen


Dragi români, coaliția toxică PSD-PNL ne pregătește o farsă pentru mâine, pe 31 martie, cu o zi înainte de 1 aprilie, care este, de fapt, Ziua Păcălelilor: ne vor spune că România a intrat în Schengen, afirmă liderul AUR George Simion pe blogul său.

CE MAI SUSȚINE GEORGE SIMION:

Nu văd nimic mai fals în aceste vorbe, cum că România a intrat în Schengen. Am participat astăzi, la Nehoiu, la conferința interactivă „Patrioți în Europa”, acolo unde o parte dintre candidații AUR la alegerile europarlamentare, din 9 iunie 2024, o parte dintre Apărătorii Patriei Române în Europa, s-au prezentat publicului din județul Buzău.

Am vorbit despre faptul că în calitate de europeni veritabili, nu avem nevoie de confirmări externe pentru a ne cunoaște locul pe continent. Este inacceptabil să ni se spună, după decenii de sacrificiu, că ne este în sfârșit permis accesul într-o Europă care până acum ne-a privit mai mult ca pe o piață de desfacere pentru surplusurile sale.

Și istoric, și geografic, suntem europeni, nu trebuie să ne certifice cineva, nu trebuie să vină Nehammer să spună că, gata, după 15 ani de chinuri aveți și voi acces în Europa.

Anunțurile triumfale pe care le vor face mâine groparii României de la PSD și PNL, despre aderarea României la Schengen, nu trebuie să ne abată atenția de la realitatea amară în care ne aflăm: lovitura de stat în desfășurare și faptul că suntem percepuți precum cetățeni de mâna a doua în Europa.

România a intrat în Schengen (aerian) – o minciună marca PSD și PNL

Trebuie să vorbim deschis despre așa-zisul „Schengen aerian” – o minciună pe care PSD și PNL o livrează cu entuziasm, mascând faptul că nu ne bucurăm de aceleași drepturi ca și celelalte țări membre în Schengen. Această aderare artificială nu este doar nedreaptă, ci și o insultă la adresa demnității noastre naționale.

Noi, cei de la AUR, ca Apărători ai Patriei Române în Europa și patrioți adevărați avem misiunea de a lupta nu doar pentru recunoașterea deplină a României în Europa, ci și pentru drepturi egale și tratament echitabil pe scena europeană.

Au creat un Schengen special pentru noi în care ne-au băgat, dar nu mai e nimeni acolo și, gata, spun că am intrat în Schengen. Mulțumim, nu, nu așa! Ori suntem respectați și nu mai suntem considerați cetățeni de mâna a doua, ori așa ceva nu putem accepta. Ține de demnitatea națională.

Acesta este momentul să ne mobilizăm, să demonstrăm că suntem patrioți adevărați, pregătiți să luptăm pentru drepturile noastre.  Ne-am propus să strângem 1 milion de semnături. Atingerea acestui obiectiv este vitală pentru asigurarea unei reprezentări echitabile în alegerile din 9 iunie. Aceste semnături sunt expresia voinței noastre colective de a participa activ în procesul democratic și de a ne asuma controlul asupra destinului nostru.

Să demonstrăm că suntem Apărătorii Patriei Române în Europa

Trebuie să strângem 200.000 de semnături pentru fiecare listă pe care o depunem pentru a candida pe 9 iunie. Nu era destul că, neconstituțional, ilegal, au comasat aceste alegeri. Nu era destul că de frica AUR și-au făcut liste comune și au toate Consiliile Județene, mai toate Primăriile, justiția, servicii de informații, Avocatul Poporului, Curtea Constituțională. Este Partidul Unic, comasat, anti-român. Și în fața lor și în fața noilor imperii de la răsărit și de la apus care au venit peste noi a apărut o forță a românilor care ori îi va opri, ori îi va încetini. Această forță este Alianța pentru Unirea Românilor, această forță sunteți voi, poporul român.

Cei care conduc această țară de 30 de ani, au creat un sistem bolnav care îi ajută doar pe ei și pe rudele lor. Iar pe rudele noastre le-au trimis să producă bani în țări străine, muncind pentru o pâine și refuzându-ne șansa noastră la viitor. O să trebuiască să luptăm pentru asta împreună cu ei, cu Apărătorii Patriei Române!

Haideți să demonstrăm că suntem Apărătorii Patriei Române, patrioți adevărați care pot face diferența. Nu putem accepta jumătăți de măsură în ce privește drepturile noastre în Europa. Este timpul pentru o schimbare reală, o schimbare bazată pe respect și demnitate națională.