Ciucă: Votul dat astăzi pentru Ursula von der Leyen, la Bucureşti, e un vot pentru o Europă mai puternică şi mai unită, o Europă în care România se poate dezvolta şi în care românii sunt respectaţi


Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis joi că votul dat astăzi pentru Ursula von der Leyen, la Bucureşti, e un vot pentru o Europă mai puternică şi mai unită, o Europă în care România se poate dezvolta şi în care românii sunt respectaţi. Congresul Partidului Popular European a decis ca Ursula von der Leyen să fie candidata PPE pentru unu nou mandat de cinci ani la şefia Comisiei Europene.

”Felicitări, Ursula von der Leyen – candidatul PPE la şefia Comisiei Europene! Votul dat astăzi pentru Ursula von der Leyen, la Bucureşti, e un vot pentru o Europă mai puternică şi mai unită. O Europă în care România se poate dezvolta şi în care românii sunt respectaţi”, transmite preşedintele PNL, Nicolae Ciucă. 

Liderul liberal afirmă că preşedinta Comisiei Europene este un prieten şi un aliat al României.

”A fost o susţinătoare vocală a integrării României în Schengen. Sprjiinul său şi manifestul votat ieri de către PPE, în unanimitate, sunt garanţii că România va deveni cât mai curând membră a Spaţiului Schengen cu drepturi depline”, mai spune Ciucă.