facebook
Connect with us

Breaking News

Zbor inaugural al avionului A400M aparținând forțelor armate ale Luxemburgului

Un avion Airbus A400M de nouă generație comandat de Forțele Armate luxemburgheze a efectuat zborul inaugural, etapă importantă a procesului de livrare. Aparatul, cunoscut ca MSN104, a decolat din Sevilia (Spania), unde se află linia finală de asamblare, la ora 16:08 (CET) și a aterizat 5 ore mai târziu.

Avionul militar va fi operat de forțele armate ale Belgiei și Luxemburgului de la o bază militară comună situată în Belgia. Livrarea MSN104 este programată pentru al doilea trimestru al anului 2020.

În imagine este surprins avionul la decolarea din Sevilia.

Puteți descărca fotografii accesând acest link.

Despre Airbus

Airbus este lider global în aeronautică, spațiu și servicii conexe. În 2019 a generat venituri de 70 de miliarde de euro și a avut 135.000 de angajați. Airbus oferă cea mai bogată gamă de avioane de pasageri, cu 100 până la peste 600 de locuri. Airbus este de asemenea, lider european în furnizarea de aeronave-cisternă, de luptă, de transport și pentru alte misiuni, precum și una dintre cele mai importante companii spațiale din lume. În domeniul elicopterelor, Airbus oferă cele mai eficiente soluții civile și militare din lume.

Recomandări

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X