facebook
Connect with us

Breaking News

Vremea se schimbă radical. Meteorologii au făcut anunțul

Administrația Națională de Meteorologie anunță pentru astăzi ploi, vânt și temperaturi scăzute. În următoarele două zile, meteorologii anunță intensificări ale vântului în toate zonele țării.

Cerul prezintă înnorări în sudul țării, unde cu totul izolat se semnalează averse de ploaie și este variabil în rest. Vântul suflă slab și moderat, cu intensificări pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură și local în Muntenia, Moldova și Dobrogea.

Vremea se va răci și în jumătatea de sud a țării, devenind ușor mai rece decât în mod obișnuit la această dată și va fi apropiată de normal în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 20 de grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile sud-vestice, iar în prima parte a zilei și în cele sudice, unde pe arii restrânse va ploua. În Carpații Meridionali, la altitudini mari, se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona de munte, precum și în sud, est și local în vest.

 

Astăzi, în București vremea se va răci accentuat, astfel încât temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 16 grade. Cerul va avea înnorãri mai ales în prima parte a zilei şi trecãtor, la începutul intervalului, va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat.

Recomandări

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X