facebook
Connect with us

Politică

Viorica Dăncilă, mesaj după lansarea în cursa prezidențială: 'Noi, PSD, putem da un președinte al oamenilor'

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, afirmă că are „credinţă nestrămutată” în puterea PSD de a „da românilor un viitor mai bun”. „Voi lupta pentru a arăta tuturor celor ce astăzi nu mai cred în instituţia Preşedintelui din cauza abuzurilor lui Klaus Iohannis că noi, Partidul Social Democrat, putem da ţării un preşedinte al oamenilor!”, spune Dăncilă.

„Am o credinţă nestrămutată în şansa şi în puterea Partidului Social Democrat de a da românilor un viitor mai bun. Iar viitorul nu e departe, e clipa care urmează şi e ziua de mâine a fiecăruia. Vă chem alături de mine în lupta pentru o zi de mâine în care suntem mai uniţi, mai demni şi mai siguri de binele nostru şi al familiilor, o zi de mâine în care ne temem mai puţin, în care avem mai multă speranţă şi încredere în noi şi ai noştri”, afirmă Viorica Dăncilă, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

 Mircea Diaconu speriat de Viorica Dăncilă? ‘Un leu rănit este mai periculos’

Ea susţine că PSD poate da „un preşedinte al oamenilor”.

„Voi lupta pentru a arăta tuturor că această încredere se câştigă odată cu încrederea în noul Preşedinte al României! Voi lupta pentru a arăta tuturor celor ce astăzi nu mai cred în instituţia Preşedintelui din cauza abuzurilor lui Klaus Iohannis că noi, Partidul Social Democrat, putem da ţării un preşedinte al oamenilor!”, mai spune Dăncilă.

 Theodor Paleologu șterge pe jos cu Dăncilă! ‘Cei pe care Dumnezeu vrea să îi piardă, mai întâi îi înebuneşte’

Viorica Dăncilă şi-a lansat, sâmbătă, la Romexpo, candidatura la alegerile prezidenţiale din partea PSD.

Advertisement

Recent

Advertisement

Facebook

Loading...

Popular

X