facebook
Connect with us

Politică

VIDEO Pe Dumitru Buzatu, șeful PSD Vaslui, l-au lăsat nervii după ce a fost huiduit la ceremoniile de 1 Decembrie: ”Măi, tembelule, măi!”

VIDEO Pe Dumitru Buzatu, șeful PSD Vaslui, l-au lăsat nervii după ce a fost huiduit la ceremoniile de 1 Decembrie: ”Măi, tembelule, măi!”

Președintele CJ Vaslui și șeful organizației județene a PSD, Dumitru Buzatu, a avut o ieșirea nervoasă după ce a fost huiduit în timpul manifestărilor de celebrare a Zilei Naționale de la Vaslui. Jurnaliștii de la ”Vremea Nouă” relatează că Buzatu s-a întors către unul din protestatari și l-a ”gratulat” cu apelativul de ”tembel”.

La finalul discursului pe care l-a susținut  în Piața Civică din Vaslui, Dumitru Buzatu a fost huiduit de câteva persoane. Acesta s-a întors spre unul dintre ei și a spus: “măi, tembelule, măi!”

Președintele Consiliului Județean Vaslui este de altfel cunoscut pentru exprimările ”pitorești”, dacă nu deplasate. Astfel, în 2017, Buzatu i-a etichetat pe cei care protestau împotriva OUG 13 drept ”răgălii”. ”Eu fac parte din aripa talibană a PSD şi nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva. Mi-a fost foarte uşor să-i recunosc după răgetele pe care le scot şi am înţeles că este o facţiune ultrareacţionară care habar nu are de comportamentul democratic şi de valorile umanitare”, spunea Dumitru Buzatu.

Recent, în luna septembrie, Buzatu i-a repezit pe jurnaliștii care i-au cerut să confirme dacă într-o ședință a CEx al PSD ar fi spus că toți ziariștii sunt șpăgari. ”Ia nu mă mai frecați la cap!”, a ripostat, nervos, șeful CJ Vaslui.

Foto: Dumitru Buzatu (Inquam Photos/ Octav Ganea)

Advertisement

Recent

Advertisement

Facebook

Loading...

Popular

X