facebook
Connect with us

Breaking News

VIDEO! Marcel Ciolacu, iese la rampă. Atac virulent la Orban. PSD a dublat capacitatea de testare a Coronavirusului

Published

on

Liderul PSD Marcel Ciolacu afirmă că în urma mobilizării liderilor PSD, capacitatea de testare a românilor pentru COVID-19 a crescut foarte mult.

Ciolacu aduce ca argumente faptul că primarii și președinții de Consilii Județene, PSD, au investit sume mari pentru a cumpăra aparatura necesară testării populației.

În fiecare zi, peste 3.200 de #teste COVID-19 s-ar putea face în plus în România, prin implicarea aleșilor locali ai #PSD, iar în curând capacitatea de testare va depăși 4.000!

Nu am mai stat după acest Guvern, depășit total de situație! De la începutul crizei, președinții de Consilii Județene și primarii PSD din marile municipii au alocat, din resursele locale, peste 34 de milioane de lei pentru achiziția #aparatelor de testare tip PCR.

 29 de astfel de echipamente sunt # deja în funcțiune și încă 10 urmează să fie instalate.

Contribuția aleșilor locali PSD a #dublat capacitatea de testare a României. Ei și-au făcut datoria, dar este clar că Guvernul nu vrea să folosească la maximum această infrastructură și să testeze mai mult. De aceea, pe plan local nu se trimit teste suficiente și nici personal care să le proceseze.

Le mulțumesc colegilor mei pentru tot efortul depus în gestionarea pandemiei la nivelul comunităților pe care le conduc. Felicitări pentru răspunsul prompt în fața pandemiei! #GuvernulOrbanNUtestează”, scrie Ciolacu pe facebook.

În fiecare zi, peste 3.200 de #teste COVID-19 s-ar putea face în plus în România, prin implicarea aleșilor locali ai #PSD, iar în curând capacitatea de testare va depăși 4.000! Nu am mai stat după acest Guvern, depășit total de situație! De la începutul crizei, președinții de Consilii Județene și primarii PSD din marile municipii au alocat, din resursele locale, peste 34 de milioane de lei pentru achiziția #aparatelor de testare tip PCR. ✅ 29 de astfel de echipamente sunt # deja în funcțiune și încă 10 urmează să fie instalate.❗Contribuția aleșilor locali PSD a #dublat capacitatea de testare a României. Ei și-au făcut datoria, dar este clar că Guvernul nu vrea să folosească la maximum această infrastructură și să testeze mai mult. De aceea, pe plan local nu se trimit teste suficiente și nici personal care să le proceseze. Le mulțumesc colegilor mei pentru tot efortul depus în gestionarea pandemiei la nivelul comunităților pe care le conduc. Felicitări pentru răspunsul prompt în fața pandemiei!#GuvernulOrbanNUtestează

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 21 aprilie 2020

 

Recomandări

Popular

X