facebook
Connect with us

Politică

VIDEO Marcel Ciolacu cântă prohodul USR: ‘Încet-încet, acea flacără de imaculaţi începe să se stingă’

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, referindu-se la USR, că, ”încet-încet, acea flacără de imaculaţi începe să se stingă”.

„Politica din România în momentul ăsta este structurată foarte clar pe doi piloni: unul de stânga, unul de dreapta, unul fiind PNL, celălalt fiind PSD. A apărut acel USR, vedem fiecare dintre nou că încet-încet acea flacără de imaculaţi începe să se stingă”, a spus Ciolacu, duminică, la Conferinţa Organizaţiei Judeţene PSD Călăraşi de desemnare a delegaţilor judeţeni la congresul naţional din februarie.

Olguța Vasilescu profețește dezastrul pentru români: Nu doar că nu mai vor să facă majorările de pensii și salarii, dar vor sa taie

El a felicitat organizaţia de la Călăraşi pentru că a reuşit, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, să obţină 42% din voturi, „într-un judeţ care a fost lovit de anumite negocieri”.

Ciolacu a menţionat că reprezentanţii conducerii centrale a PSD nu vor interveni sub nicio formă în activitatea organizaţiilor judeţene.

Traian Băsescu dă semnalul serii: Atrag atenția

Liderul PSD şi secretarul general, Paul Stănescu, participă la conferinţa Judeţeană a PSD Călăraşi de desemnare a delegaţilor judeţeni la Congresul Naţional din februarie 2020.

Advertisement

Recent

Advertisement

Facebook

Loading...

Popular

X