facebook
Connect with us

Politică

Victor Ponta profețește: PSD nu intră în turul 2 la prezidențiale / Pe cine vede în finala de la Cotroceni și ce spațiu de manevră are Pro România

Fostul premier Victor Ponta a declarat duminică, la România TV, că în opinia sa PSD nu este favorit să ajungă în turul 2 la prezidențiale, pentru prima oară în istoria post-decembristă.

Ponta a apreciat că PSD nu va merge pe un independent la prezidentiale. „Sa fie cineva care a stat langa Dragnea si acum sa zica ca nu il cunosc pe Dragnea, asta nu tine. Nu independent, trebuie sa fie cineva pe care partidul sa il simta alaturi, plus ca pare o chestie neserioasa, la disperare”, a zis el.

„Klaus Iohannis si candidatul USR sunt favoriti sa intre in turul 2”, a mai zis acesta.

„Cred ca vor fi multi social-demcorati care vor vota candidatul Pro Romania si poate intra el in turul 2 daca e votat mult de PSD, dar are sansa a treia”, a mai indicat Ponta.

Fostul premier a precizat că el sigur nu va candida la prezidentiale, dar că are în minte 3-4 nume de candidati Pro Romania, fără să dea nume.

PRO România îşi va desemna candidatul la alegerile prezidenţiale într-o reuniune care se va desfăşura pe 8 sau 9 septembrie.

 Ion Cristoiu: Guvernul este deja picat. Viorica Dăncilă să cheme preoții să exorcizeze PSD de prostie și securism .

Advertisement
Loading...

Popular