facebook
Connect with us

Breaking News

Victor Ponta a răbufnit după ce ministrul de interne a încheiat un acord cu Patriarhul Daniel! ”Va avea soarta lui Dragnea”!

Liderul Pro România Victor Ponta este nemulțumit de acordul încheiat între Ministerul de interne și Patriarhia Română privind măsurile luate pentru Sărbătorile Pascale.

Ponta spune că Vela a greșit luând această decizie pentru Paște și că va păți la fel ca fostul lider al PSD Liviu Dragnea care a ieșit șifonat după ce a organizat Referendumul pentru familie, care nu a fost validat de Curtea Constituțională, întrucât nu s-a întrunit numărul necesar de voturi.

„Eu cred că nemulțumirea și a mea și a multor oameni este legată de faptul că toate deciziile luate de guvern și PNL sunt luate peste noapte și se bat cap în cap. Pe de o pare spui că trebuie să stăm în casă și noaptea se bulucesc oameni prin aeroporturi, pe de o parte anunți sancțiuni, după care vii și spui că mai relaxăm aplicarea de amenzi. Ieri, Iohannis spunea la prânz că sunt iresponsabili cei care cer orice fel de relaxare, acum spune domnul Vela că putem să ne relaxăm. (…) Patriarhul semnează un acord cu un domn ministru cu jachetă de piele. Mie mi se pare că nu există niciun fel de strategie și decizia domnului Vela de acum seamănă tare cu decizia domnului Dragnea de a se băga în referendumul pentru familie, dar a pierdut. Dacă iei o decizie iei o decizie trebuie să o iei pentru toți credincioșii”, a declarat Victor Ponta.

 

Recomandări

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X