Un psiholog expert în propagandă explică ce au în comun pandemia de Covid cu Războiul din Ucraina: Au fost folosite aceleași tehnici de manipulare – Sistemul financiar era în colaps. Băncile trebuiau salvate


În ultimii doi ani și jumătate au avut loc două crize, așa-numita pandemie de Coronavirus și Războiul din Ucraina, care par să nu aibă nimic în comun, însă specialistul în propagandă și psihologul de renume internațional, Dr. Roman Braun, a recunoscut utilizarea unor tehnici de manipulare coordonate la nivel global în cursul ambelor evenimente, relatează KLA.TV.

El a concluzionat că ambele crize au fost puse în scenă în mod deliberat. El a explicat cum a ajuns la această evaluare și ce fapte a invocat pentru a-și susține teza într-un interviu pe care îl prezentăm aici cu traducere în limba română:

Descoperirile sale aruncă o lumină complet nouă asupra evenimentelor din ultimii ani și răspund la întrebarea inevitabilă: de ce se produc astfel de crize?

Iată un rezumat al interpretării sale a istoriei recente:

La mijlocul anului 2019, Banca pentru Reglementări Internaționale (BRI) și-a dat seama că sistemul financiar era în pragul colapsului ca urmare a speculațiilor desfrânate și a creșterii constante a masei monetare. BRI și-a dat seama că problema actuală este mult mai gravă decât cea a ultimei crize financiare mondiale. În timp ce în 2008 au fost necesare câteva sute de miliarde pentru salvarea băncilor în particular, acum ar trebui să fie folosite trilioane pentru a susține întregul sistem.

Bancherii centrali din întreaga lume, care s-au reunit în grabă la 25 august 2019 la Jackson Hole, în Wyoming, SUA, au împărtășit aprecierea că sistemul financiar mondial se afla la un moment de cotitură și că criza financiară incipientă nu mai poate fi rezolvată cu instrumentele convenționale de politică monetară. Din acest motiv, bancherii centrali au însărcinat managerul de active BlackRock să elaboreze o soluție, pe care acesta din urmă a prezentat-o apoi în așa-numitele „documente de lucru” din august 2019.

Potrivit doctorului Roman Braun, planul era următorul: în timp ce se injectau trilioane de dolari în sistemul financiar, motorul economic mondial trebuia să fie în același timp frânat pentru a evita hiperinflația.

La 18 octombrie 2019, la New York a avut loc o simulare de pandemie numită „Evenimentul 201”.

Exercițiul, inițiat de Fundația Bill și Melinda Gates în colaborare cu Forumul Economic Mondial (WEF) și Centrul Johns Hopkins pentru Securitate Sanitară, a abordat cazul fictiv al unei pandemii globale cu origine în China. Apoi, în decembrie 2019, mai multe cazuri ale unei boli pulmonare necunoscute atribuite unui nou coronavirus au apărut în China, în metropola Wuhan. Până la 3 ianuarie 2020, 44 de cazuri au fost raportate la OMS din China. Primul deces corona a fost înregistrat în China la 11 ianuarie 2020.

La începutul lunii ianuarie 2020, Prof. Dr. Christian Drosten a finalizat prima metodă de detectare PCR bazată pe un model computerizat al noului virus, care a fost ulterior utilizată la nivel mondial în testele de diagnosticare produse de compania TIB MOLBIOL pentru detectarea infecțiilor. Numărul de cazuri a explodat, mass-media a început propaganda de spaimă, OMS a declarat o pandemie la 11 martie 2020, criza Corona s-a instalat – iar Rezerva Federală a SUA (Fed) a oferit băncilor câteva trilioane de dolari în lichidități în martie 2020, în timp ce în țările industrializate au fost impuse blocaje.

În acest moment, psihologul Dr. Roman Braun a recunoscut pentru prima dată punerea în aplicare a planului BlackRock, deoarece, în opinia sa, injecția planificată de bani de salvare a avut loc aici, în timp ce motorul economic a fost încetinit în același timp. Ulterior, a putut vedea aceeași perturbare a economiei globale în blocarea locației de afaceri de importanță internațională Shanghai în primăvara anului 2022 sau închiderea Canalului Suez, important pentru transportul maritim global, de către petrolierul Ever Given în martie 2021.

Din punctul de vedere al specialistului în propagandă, narațiunea folosită pentru propagarea fricii a fost înlocuită odată cu începerea conflictului din Ucraina, la 24 februarie 2022, după ce teama de Corona nu a mai putut fi susținută în rândul populației ca urmare a faptului că boala Covid 19 nu mai reprezenta un pericol. Pentru el, cheltuielile militare ridicate pentru susținerea Ucrainei au fost o continuare a cheltuielilor ridicate pentru achiziționarea de vaccinuri: Ambele sunt injectări financiare finanțate din datorii care au fost pompate în sistemul economic: întâi prin intermediul industriei farmaceutice și apoi prin intermediul industriei de armament. Și aici, el a recunoscut o perturbare indusă în mod artificial, în sensul unui motor economic strangulat prin separarea fluxurilor de bunuri indusă de război și prin urgența de aprovizionare declanșată de sancțiuni.

În interviul menționat mai sus, psihologul Dr. Roman Braun descrie ambele crize ca fiind evenimente care au fost planificate în mod conștient și implementate în mod intenționat de către capitalismul corporatist internațional. La obiecția că actorii au luat în calcul moartea multor oameni, el a răspuns că oamenii care se presupune că ne protejează sănătatea și salvează victimele de război din străinătate lasă, de exemplu, 15.000 de copii să moară de foame în fiecare zi. Dar acest lucru nu e nimic nou, a spus el, deoarece aceleași forțe nu s-au preocupat niciodată de moartea oamenilor obișnuiți în diferitele războaie și conflicte din trecut. Întrebat cine ar beneficia de pe urma evoluțiilor actuale, expertul în propagandă a răspuns că pentru el criza Corona și războiul din Ucraina au un scop comun: Prin crearea unui tsunami financiar, prăbușirea de neoprit ar trebui să se transforme într-o distrugere lentă a economiei mondiale. În acest context, are loc redistribuirea terenurilor și a mijloacelor de producție către actorii din fundal. Pe aceștia el îi numește elita puterii. Sfârșitul vechiului sistem capitalist ar duce, în cele din urmă, la introducerea neo-feudalismului, în care cei nevoiași ar fi complet dependenți de elita puterii, care deține totul. Această dependență va fi realizată prin introducerea unei monede digitale a băncii centrale (CBDC) la nivel mondial. Prin intermediul acestor bani digitali, guvernul mondial centralizat planificat ar putea supraveghea și controla în totalitate întreaga omenire.

Așadar, criza Corona și războiul din Ucraina sunt doar două măsuri propagandistice actuale dintr-o lungă serie de manipulări ale umanității?, conchide sursa citată.