facebook
Connect with us

Politic

ULTIMA ORĂ! Senatoarea Diana Șoșoacă riscă pușcăria! Parlamentul a sesizat autoritățile

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă, a sfidat regulile de protecție, la prima ședință a Senatului din sesiunea 2020-2024, aceasta fiind prezentăfără masca de protecție obligatorie, atât în spațiile publice cât și în aer liber.

Șoșoacă, a venit în Parlament, fără masca de protecție, aceasta prezentând,o adeverință de la medicul de familie în care se arată că, aleasa AUR, nu potae purta mască întrucât îi creează probleme de sănătate.

În conecință, Senatul României a trimis luni două adrese către Ministerul Sănătății și Direcția de Sănătate Publică prin care le cere celor două instituții să verifice dacă scutirea primită de Diana Șoșoacă de la medicul de familie pentru purtarea măștii de protecție respectă legea.

Cele două adrese au fost trimise de senatorul PNL, Laura Scântei, președintele Comisiei de validare din Senat, după ce Șoșoacă a fost singurul senator care a refuzat să poarte masca de protecție.

Judecătorii Curții Constituționale lovitură fatală pentru Dragnea și Tăriceanu. Totul s-a terminat Coaliția de guvernare PSD-ALDE condusă de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu a adoptat la Senat într-o viteză fulgerătoare modificările aduse Codului penal,

Recomandări

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X