facebook
Connect with us

Social

Tudorel Toader este Terminat. Fostul ministru al justiției va fi cercetat. VIDEO

Published

on

După ce a scos violatorii și criminalii din pușcărie Tudorel Toader se spală pe mâini de Crima de la Caracal

Reset a depus o sesizare la Comisia de Etică a Universității „Al. I. Cuza” din Iași în care solicită declanșarea procedurii disciplinare împotriva lui Tudorel Toader pentru folosirea imaginii și a spațiilor instituției, din calitatea de ministru, în vreme ce era rector autosuspendat.

Conform Codului de etică, este interzisă „folosirea numelui UAIC, a resurselor umane, financiare sau materiale în scopuri politice partizane”. Tudorel Toader a susținut mereu că nu a făcut parte dintr-un partid politic și că nu a participat la discuții politice… Dar a fost prezent la două Cex-uri, cum a și recunoscut.

În mai toate intervențiile sale publice, a ținut să ne reamintească statutul său de cadru didactic, fost decan și rector autosuspendat al UAIC, pentru a-și justifica o poziție de autoritate academică în fața publicului și a susținătorilor politici și prin intermediul căreia să acrediteze validitatea și justețea politicilor publice pe care le-a propus în calitate de Ministru al Justiției.

Ministrul Tudorel Toader a acordat două interviuri (în 16 martie 2018 și în decembrie 2018) din biroul de rector al Universității, în condițiile în care se auto-suspendase din funcția de rector, neavând așadar dreptul de a utiliza spațiile UAIC ca și cum ar fi fost rector în exercițiul funcției.

Deși dl Tudorel Toader nu a fost membru de partid pe perioada exercitării funcției de ministru al Justiției, acesta a desfășurat activități politice partizane, ca membru al unui guvern politic, în sensul susținerii planului de guvernare al coaliției PSD-ALDE.

Vine o vreme a evaluării…

🔷 Vine o vreme a evaluării…Reset a depus o sesizare la Comisia de Etică a Universității „Al. I. Cuza” din Iași în care solicită declanșarea procedurii disciplinare împotriva lui Tudorel Toader pentru folosirea imaginii și a spațiilor instituției, din calitatea de ministru, în vreme ce era rector autosuspendat. Conform Codului de etică, este interzisă „folosirea numelui UAIC, a resurselor umane, financiare sau materiale în scopuri politice partizane”. Tudorel Toader a susținut mereu că nu a făcut parte dintr-un partid politic și că nu a participat la discuții politice… Dar a fost prezent la două Cex-uri, cum a și recunoscut.📌➡️ Folosirea imaginii UAIC în activitatea de ministruÎn mai toate intervențiile sale publice, a ținut să ne reamintească statutul său de cadru didactic, fost decan și rector autosuspendat al UAIC, pentru a-și justifica o poziție de autoritate academică în fața publicului și a susținătorilor politici și prin intermediul căreia să acrediteze validitatea și justețea politicilor publice pe care le-a propus în calitate de Ministru al Justiției.📌➡️ Folosirea spațiilor UAIC din calitatea de ministruMinistrul Tudorel Toader a acordat două interviuri (în 16 martie 2018 și în decembrie 2018) din biroul de rector al Universității, în condițiile în care se auto-suspendase din funcția de rector, neavând așadar dreptul de a utiliza spațiile UAIC ca și cum ar fi fost rector în exercițiul funcției.📌➡️ Tudorel Toader, generos…Deși dl Tudorel Toader nu a fost membru de partid pe perioada exercitării funcției de ministru al Justiției, acesta a desfășurat activități politice partizane, ca membru al unui guvern politic, în sensul susținerii planului de guvernare al coaliției PSD-ALDE. Prin luările de poziție sau alteori lipsa poziționării și a exprimării clare a unui punct de vedere, a girat activitatea unei coaliții politice și a unei comisii de lucru în Parlamentul României, Comisa Iordache, care a modificat legile justiției fără consultări, analize, dezbateri cu societatea civilă, cu experți, specialiști etc, cu efecte deosebit de nocive pentru siguranța cetățeanului, cum a fost cazul Legii recursului compensatoriu, pe care a susținut-o în mod voalat, pentru a se declara apoi „impresionat” de efectele acesteia.📝 Comisia de Etică are la dispoziție 30 de zile să ne răspundă. Vă ținem la curent.

Publicată de Reset pe Luni, 3 februarie 2020

Prin luările de poziție sau alteori lipsa poziționării și a exprimării clare a unui punct de vedere, a girat activitatea unei coaliții politice și a unei comisii de lucru în Parlamentul României, Comisa Iordache, care a modificat legile justiției fără consultări, analize, dezbateri cu societatea civilă, cu experți, specialiști etc, cu efecte deosebit de nocive pentru siguranța cetățeanului, cum a fost cazul Legii recursului compensatoriu, pe care a susținut-o în mod voalat, pentru a se declara apoi „impresionat” de efectele acesteia.

Comisia de Etică are la dispoziție 30 de zile să ne răspundă. Vă ținem la curent”, scrie Reset iași.

Recomandări

Popular

X