Trabucel și umilirea lui Romeo și Julieta de Sibiu CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN


de Andrei Bădin

Trabucel alias ministrul de externe Aurescu i-a mai dat una șefului său Klaus Iohannis: l-a făcut de rahat în vizita din Emiratele Arabe.

A organizat o vizită de stat în care l-a pus pe președintele României intr-o poziție proastă. Bashar Al-Assad a sosit și el intr-o vizită oficială de stat. Al nostru a avut parte de o primire second hand și e ținut în anticameră. Președintele Siriei a fost primit cu covorul roșu și cu onoruri. O vizită oficială nu se face niciodată în paralel cu o altă vizită de stat….

Să traducem: Aurescu în ultimul timp și-a sabotat șefii și implicit interesele României pas cu pas. Cei inițiați știu că omul și-a făcut un scop în a sabota toți oficialii statului român.

Pe Schengen l-a pus pe ministrul de interne Lucian Bode în chestiuni imposibile, iar pe Iohannis l-a băgat în penibil de multe ori. Tragic e că președintele nu s-a prins. Și nici ăilalți.

Adrian Năstase a spus că Bogdan Aurescu vrea o carieră politică. Posibil. Și asta poate explica sabotarea pas cu pas a tuturor acțiunilor României. Asta nu înseamnă că acopăr cumva exhibiționismul Răvășitoarei sau lipsa totală de apetență a lui Klaus Iohannis pentru a pricepe jocurile de interese din lume.

Când ești prost…., spunea cândva Iohannis. Da, atunci te face până și un Aurescu fără sare și piper care în cel mai bun caz ar fi bun doar pentru postul postul de portar la o ambasadă din America Centrală unde să trafice trabucuri.

Dar atât s-a putut…Amin!

PS: Romeo și Julieta de Sibiu este marca maestrului Cristoiu

Share With Your Friends