facebook
Connect with us

Ultima Ora

Tarom operează joi două zboruri Bucureşti – Madrid/Barcelona. Din 15 iunie se va zbura și-n Israel

Published

on

Statul de tip mafiot: Compania Tarom, o afacere de familie

Transportatorul aerian naţional Tarom a anunţat miercuri că va opera joi, 21 mai, două zboruri Bucureşti – Madrid/Barcelona şi, de asemenea, prelungeşte suspendarea operării către/dinspre Tel Aviv pȃnă la 15 iunie.

„Dragi pasageri, la cererea dumneavoastră, organizăm două zboruri pe 21 mai, Bucureşti – Madrid/Barcelona. Ora programată pentru plecare din Bucureşti este 14.40, respectiv 14.55 (ora locală)”, anunţă compania pe contul de Facebook.

Pentru rezervări, pasagerii pot suna la Call Center-ul Tarom, 021.303.44.00.

Restricţiile de intrare în Spania impun ca zborurile să fie disponibile doar pentru cetăţenii spanioli şi cetăţenii români cu rezidenţă validă.

De asemena, ca urmare a restricţiilor de călătorie impuse de autorităţile romȃne şi israeliene, Tarom prelungeşte suspendarea operării către/dinspre Tel Aviv pȃnă la data de 15 iunie 2020.

„Puteţi reprograma călătoriile pentru date viitoare fără taxe de modificare sau puteţi solicita rambursarea sumelor plătite”, precizează Tarom.

Pentru rambursare, poate fi contactat agentul emitent, iar în cazul în care biletele au fost achiziţionate pe site-ul Tarom sau orice agenţie a companiei, pasagerii se pot adresa la [email protected] sau [email protected]

Modificările se pot face nu mai tȃrziu de un an de la data emiterii biletului.

Recomandări

Popular

X