facebook
Connect with us

Breaking News

Tăriceanu primește Lovitura Decisivă. Sute de oameni au demisionat din ALDE

Published

on

Deputatul Toma Petcu susține, într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, că organizaţia teritorială a ALDE Giurgiu trece „in corpore” la PNL, motivul care a stat la baza deciziei fiind faptul că „cetăţenii îşi pierd încrederea în politică ALDE”.

„În seara zilei de 26 februarie 2020 a fost convocată Delegația Permanentă Teritorială ALDE , la care au fost invitați și o serie de membri importanți ai partidului. Un număr de 120 de membri s-au întrunit, astfel, pentru a stabili viitorul politic al acestei organizații. După o prezentare a situaţiei politice la zi, s-a dat cuvântul delegaţilor, care au conchis că rămânerea în acest partid, în condiţiile actuale, înseamnă de fapt blocarea aspiraţiilor comunităţilor giurgiuvene”, conform mesajului postat de Toma Petcu.

Tăriceanu primește Lovitura Decisivă. Sute de oameni au demisionat din ALDE 2

Conform sursei citate, discuţiile au arătat că cetăţenii îşi pierd încrederea în politică ALDE la nivel naţional şi vorbitorii au solicitat conducerii județene să ia cele mai bune măsuri pentru că oamenii să fie reprezentaţi corect şi cu cele mai bune şanse în viitoarele forme de conducere a administraţiilor locale, judeţene şi naţionale.

„Majoritatea vorbitorilor a subliniat ideea că echipa să rămână unită, să continue împreună şi să-şi păstreze verticalitatea în orice formă de negociere. Toți vorbitorii au solicitat preşedintelui Toma Petcu să continue discuţiile cu PNL, mai ales că cei mai mulţi dintre cei prezenţi în sală sunt foşti membri ai acestui partid istoric şi l-au felicitat pe domnul deputat Toma Petcu pentru formulă politică aleasă”, anunță sursa menționată.

De fapt, susține Petcu, această întrunire, aşteptată de către reprezentanţii tuturor organizaţiilor ALDE din judeţul Giurgiu de mai mult timp, a fost văzută de către delegaţi că un pas necesar înainte în realizarea dorinţei lor de a schimbă lucrurile în acest judeţ.

„Asigurându-l pe preşedinte că vor fi alături de el în orice întrepride acesta, membrii Delegației l-au felicitat pentru pragmatism, pentru muncă depusă, pentru alegerea făcută şi i-au cerut să continue demersurile începute şi să lupte pentru a câştiga împreună alegerile viitoare. (…) În finalul întâlnirii s-a supus la vot propunerea de trecere a întregii Filiale Teritoriale ALDE la organizația PNL Giurgiu , propunerea fiind aprobată cu unanimitatea voturilor membrilor Delegației Permanente Teritoriale”, conchide Toma Petcu.

(sursa: Mediafax)

Recomandări

Popular

X