Sorin Lavric (AUR): Neintrarea României în Spațiul Schengen terestru reprezintă un dezastru pentru economia românească, care pierde astfel miliarde bune necesare pentru investiții, educație, sănătate și dezvoltare


Am înfrânt! România a intrat în Schengen în genunchiDupă ce românii au îndurat ani întregi de umilințe, fiind tratați ca niște cetățeni de mâna a doua de către liderii Uniunii Europene, în sfârșit, țara noastră a fost primită în spațiul Schengen. Momentan doar în Air Schengen. Adică ridicarea controalelor la frontieră e doar una parțială, pe cale aeriană și maritimă.Deși liderii coaliției PSD-PNL ar fi trebuit să intre în pământ de rușine pentru că Austria se opune în continuare ca România să adere și terestru la Spațiul Schengen, Ciucă și Ciolacu s-au bucurat ca doi infantili de firimiturile căzute de la masa lui Karl Nehammer, iar Iohannis a sărbătorit, cum altfel, decât cu o partidă de golf la Pianu de Jos, afirmă senatorul AUR Sorin Lavric.

Neintrarea României în Spațiul Schengen terestru reprezintă un dezastru pentru economia românească, care pierde astfel miliarde bune necesare pentru investiții, educație, sănătate și dezvoltare, însă poate că exact acești bani reprezintă peșcheșul lui Iohannis pentru funcția europeană la care visează de atât amar de vreme.La alegerile din acest an, românii trebuie să-i trimită urgent acasă pe acești incompetenți și trădătorii de neam. Țara are nevoie de o nouă conducere, iar Partidul Alianța pentru Unirea Românilor este singurul care are capacitatea de a reconstrui România, mai spune Lavric.