facebook
Connect with us

Breaking News

ȘOC în PSD. Carmen Dan acuzată în Cazul Caracal. Fostul ministru riscă Pușcăria

Published

on

Ministrul de interne Marcel Vela spune că predecesorul său, senatorul PSD Carmen Dan a fost informată despre tot ce se întâmplă în Cazul caracal, dar nu a luat măsurile care se impuneau la acea vreme.

„O spun pentru prima oară, este o știre. În 5 martie, ministrul de la vremea respectivă, doamna Carmen Dan, a fost atenționată de către Serviciul de Protecție despre ce se întâmplă la Caracal. Doamna ministru nu a luat nicio măsură.  Măsurile care estimăm că s-ar fi luat nu au avut nici o consecință pozitivă.

Se știa că la Caracal se promovează în mod subiectiv. Știa că soția soțului de fapt e concubină și de fapt divorțată formal. Aceste lucruri cu tot ce se întâmpla la Caracal au fost aduse la cunoștința ministerului”, a precizat Marcel Vela la România TV.

Întrebat dacă acel raport cuprindea și complicități ale organelor locale cu bandele care se ocupă de proxenetism și cămătărie, ministrul de Interne a precizat:

„Raportul este clasificat. Nu am posibilitatea să vă dau detalii. Vă spun că acest raport a arătat starea de fapt din Caracal”.

Ministrul a mai anunţat că a ordonat o anchetă internă pentru a vedea cine nu acţionat pe baza acelui raport.

Recomandări

Popular

X