Senatorul PSD Alfred Laurențiu, după anunțul lui Marcel Ciolacu privind candidatura la alegerile prezidențiale: 'România are nevoie de lider integru!'

Author:

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale. Senatorul PSD Alfred Laurențiu salută pasul anunțat de premierul României. Parlamentarul PSD a mai arătat de ce Marcel Ciolacu pleacă favorit în această competiție.

„Premierul Marcel Ciolacu și-a anunțat oficial candidatura la funcția de Președinte al României, intrând astfel în competiția democratică pentru cea mai înaltă funcție în stat.

Pe această cale, salut anunțul președintelui PSD și cred cu tărie că, mai mult decât oricând, România are nevoie de lider integru, de un om de încredere care își respectă electoratul și care pune interesul național mai presus de orice.

Marcel Ciolacu este un politician ghidat de dreptate și echitate, recunoscut pentru abordarea sa pragmatică și orientată spre interesul public.

Ca premier a dovedit că este un lider cu viziune în momente de criză, reușind să protejeze economia țării prin plafonarea prețurilor și reducerea inflației și obținând recunoașterea europeană prin eliminarea pragului de 9,4% din PIB pentru pensii.

În egală măsură, Premierul României a militat activ pentru integrarea României în spațiul Schengen aerian și naval.

Susținut de PSD, Marcel Ciolacu promite să continue să pună interesele țării pe primul loc, oferind României o alternativă solidă și echilibrată după prea multe decenii de guvernare de dreapta.







PSD a dovedit, în nenumărate rânduri, că este singurul partid capabil să unească, nu să dezbine.

De aceea, candidatura președintelui PSD reprezintă un nou angajament ferm pentru stabilitate, dezvoltare și echitate socială.

În acest an, România va alege un lider care să aducă stabilitate, progres și unitate națională”, a spus Alfred Laurențiu.

Reacții diverse

Reacțiile la anunțul lui Ciolacu au fost diverse:

X