facebook
Connect with us

Ultima Ora

REVOLTĂ MAJORĂ ÎMPOTRIVA LUI CIOLACU! ”LUAȚI CU ASALT SEDIILE PSD”! PARTIDUL SE RUPE!

Scandal imens într-o mare filială a PSD. Partidul lui Ciolacu în pragul scindării. FOTO

Este revoltă majoră în PSD. Mai mulți apropiați ai lui Liviu Dragnea de felul în care, Marcel Ciolacu, actualul lider interimar, conduce partidul.

Ciolacu este acuzat că, deși, este în opoziție și România traversează o perioadă grea din cauza pandemiei de Coronavirus, PSD nu reușește să crească în sondaje.

Fosta mână dreaptă a lui Dragnea, Codrin Ștefănescu lansează un apel către toți social-democrații, să se unească și să-l dea jos actuala conducere a partidului.

”Îmi cer eu scuze! Pentru reactiile timide a noilor sefi ai PSD vis-a-vis de toate deciziile inepte luate de guvernul liberal! Pentru declaratiile menite parcā sā-l sprijine pe Orban. Pentru slugārnicia tot mai vizibilā in fata unor incompetenti care isi bat joc de o tarā intreagā. Vā asigur insā cā, in curând, vom avea iar un PSD puternic. Care sā transmitā ceea ce gândesc si vor cu adevārat oamenii! Mai ales cei care ne-au votat!”, scrie Ștefănescu.

Apelul lui Ștefănescu este bine primit de foarte mulți simpatizanți ai PSD, care doresc o reformare a partidului, dar cu o altă conducere.

Recomandări

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X