facebook
Connect with us

Politică

Rareș Bogdan: „Poți scoate un om din PRM, dar nu poți scoate PRM-ul din om”. Plângere împotriva Olguței Vasilescu

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a anunțat, într-o intervenție la Digi 24, că liberalii vor depune plângere împotriva deputatului Lia Olguța Vasilescu (PSD), după ce aceasta a afirmat, la Antena 3, că președintele Klaus Iohannis „se și vede șef de lagăr de concentrare”.

Rareș Bogdan nu a precizat dacă plângerea va fi una penală, una depusă la Discriminare (CNCD) sau amândouă.

„Cei din PSD încearcă să activeze frica în rândul alegătorilor. Atunci folosesc această retorică periculoasă, îl prezintă pe preşedinte ca pe un om care va face rău oamenilor. E o neînţelegere a ceea ce înseamnă această ţară. România există ca naţiune pentru că în interiorul acestui popor minunat sunt etnici care au adus, prin contribuţia lor, un plus României. Olguţa Vasilescu nu înţelege, sau se face că nu înţelege, sau încearcă să presare frica, ura printre votanţi, pentru a-i radicaliza şi ostiliza”, a spus europarlamentarul PNL.

„Nu poţi să vii la nesfârşit să strecori ura de rasă într-o societate care trebuie să se europenizeze! Nu e prima dată când cei de la PSD folosesc ideea de etnic german, etnic sas, în încercarea de a-l poziţiona într-o istorie care a trecut de 75 de ani. O altă epocă, o altă zonă din Europa”,  a spus europarlamentarul liberal, adăugând că spusele lui Vasilescu reprezintă și o insultă la adresa tragediei evreilor din timpul celui  de-al Doilea Război Mondial.

„Poţi scoate un om din PRM, dar nu poţi scoate PRM-ul din om”, a mai spus Rareș Bogdan, cu referire clară la Olguța Vasilescu.

Deputata PSD a declaratsâmbătă seară, la Antena 3, că Iohannis „se și vede șef de lagăr de concentrare”. Ea este recidivistă: după 10 august 2018, când președintele Iohannis a acuzat Guvernul PSD că „a gazat” românii la proteste, Vasilescu a emis o frază infernală: „Ca neamț, să vorbești de gazare, trebuie să ai mult curaj”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim! CITIȚI ȘI: * Olguța Vasilescu îl prezintă din nou pe Klaus Iohannis ca fiind nazist. Ea se teme că PSD-iștii vor fi băgați în „lagăre de concentrare” * Atac scârbos al turnătorului Andrei Marga. Îl compară pe Iohannis cu Hitler, Goebbels și Mussolini, în latrina lui Nistorescu * Klaus Iohannis va dezbate cu Moise Guran, Andreea Esca, Radu Tudor, Alice Iacobescu, Liviu Avram, Cristina Șincai, Tudor Mușat * A murit unul dintre marii profitori ai Revoluției. Avea indemnizație de revoluționar și pensie specială de parlamentar * În timp ce românii erau gazați în Piața Victoriei, Dragnea chefuia la Scroviștea. Ți-a plăcut, Bușcule? S-au asortat icrele negre cu șampania franțuzească? * El e individul din MAI care a făcut legătura între Carmen Dan, jandarmi și huligani pe 10 august! S-a deplasat cu motocicleta, fiind o piesă-cheie în planul criminal al lui Dragnea * Orban îl repatriază pe Zaharescu, uitat de PSD în Africa de Sud de 6 ani, de pe vremea lui Ponta * Alexandra a murit degeaba: și la Caracal, și la Dobrosloveni a fost votată tot Mafia PSD, plus escrocul Cumpănașu * Biet urs, ai nimerit în țara greșită! Agonia de 18 ore pe marginea șoselei și „rezolvarea” prin glonț. Ce trist! * VIDEO. Mesajul superb al Sorinei, de la New York. Fetița scoasă cu greu din captivitatea familiei Șărămăt vorbește deja engleza

Advertisement

Recent

Advertisement

Facebook

Loading...

Popular

X