facebook
Connect with us

Breaking News

Rareș Bogdan detonează NUCLEARA! Călin Popescu Tăriceanu riscă dosar penal!

Published

on

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan îl face praf pe liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu care declară că nu va vota a doua Stare de Urgență în România, ce va fi decretată zilele acestea de către președintele Klaus Iohannis!

Rareș Bogdan spune că Tăriceanu riscă dosar penal pentru că răspândește panică și informații false în rândul populației.

”Opoziția lui Călin Popescu-Tăriceanu față de prelungirea stării de urgență reprezintă cea mai clară dovadă de inconștiență. Dacă vrea să împingă România în cel mai negru scenariu iscat de pandemie, n-are decât să nu se supună ordonanțelor militare, pentru a se alege cu un dosar penal. Dar să nu contribuie la diseminarea neîncrederii în măsurile autorităților, căci m-aș putea întreba (și nu cred că sunt singurul) pe cine slujește! De ce este vitală această încredere pare evident pentru orice om normal la cap, dar celorlalți, sau celor mai puțin informați, am să le spun eu de ce: nu din servilism politic, ci pentru a putea rezista săptămânile care vin. Orice om cu toate țiglele pe casă știe că dacă ești convins că ai o atitudine corectă, nu ești tentat să găsești portițe pentru a încălca regulile. Faptul că nu le găsești induce o frustrare, iar acest sentiment reduce limpezimea judecății, capacitatea creierului de a se adapta unor situații neplăcute”, scrie Rareș Bogdan pentru evz.ro.

Recomandări

Popular

X