facebook
Connect with us

Politică

Rareș Bogdan, despre schimbarea deciziei Guvernului după declarațiile ministrului Justiției: Cătălin nu a știut să explice prea bine. Tot ce am promis în campanie se va întâmpla, ne asumăm toate riscurile

Rareș Bogdan, despre schimbarea deciziei Guvernului după declarațiile ministrului Justiției: Cătălin nu a știut să explice prea bine. Tot ce am promis în campanie se va întâmpla, ne asumăm toate riscurile

Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vicepreședintele PNL, a declarat, luni seară, la Digi24, că ministrul Cătălin Predoiu, ”nu a știut să explice destul de bine” ce se va întâmpla cu schimbările din Justiție și că PNL își va respecta toate promisiunile din campania electorală, Guvernul Orban fiind dispus să își asume ”toate riscurile”:

”Cătălin n-a știut să explice destul de bine. Tot ce am promis în campania electorală se va întâmpla. Nimic nu va fi abandonat. Guvernul liberal Ludovic Orban este pregătit să își asume răspunderea și asta e o dovadă a faptului că, pas cu pas, ne vom respecta toate promisiunile. (Despre precipitarea parlamentarilor PSD să pună pe ordinea de zi abrogarea recursului compensatoriu, n.red.) După ce au primit două palme succesive este greu să te opui opiniei publice din România. Oamenii sunt speriați pentru siguranța lor, după efectele recursului compensatoriu (…)”, a transmis Rareș Bogdan.

Întrebat fiind dacă desființarea Secției Speciale se află în pachetul de legi pentru care Guvernul Orban își va asuma răspunderea, Rareș Bogdan a evitat un răspuns clar, spunând că îi lasă pe cei din Executiv să transmită detalii despre schimbările pe care și le vor asuma:

”Nu vreau să vorbesc, îi las pe cei de la Guvern să o facă. Astăzi am vorbit în BPN și despre Secția Specială, iar Ludovic Orban va explica pas cu pas tot ce conțin asumările. Nu poți face în 3 săptămâni ce nu s-a făcut în 3 ani. Nu ne interesează dacă cei de la PSD nu vor fi de acord, pe noi ne interesează doar ce vor oamenii și nu ne vom dezamăgi electoratul. Ne asumăm riscul, la fel cum și-au asumat riscuri oamenii care au stat în stradă”, a mai spus Rareș Bogdan.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Advertisement

Recent

Advertisement

Facebook

Loading...

Popular

X