facebook
Connect with us

Ultima Ora

PSD atac devastator la Orban și Iohannis! Guvernul VID. Au folosit pandemia de Coronavirus să cheltuie banii românilor

Published

on

PSD atac devastator la Orban și Iohannis! Guvernul VID. Au folosit pandemia de Coronavirus să cheltuie banii românilor

PSD lansează un atac furibund la adresa președintelui Klaus Iohannis și a premierului Orban pe care-i acuză că și-au bătut joc de români de la preluarea guvernării.

PSD spune spune că Executivul Orban este Guvernul VID care nu a făcut nimic în 6 luni de când liberalii se află la Palatul Victoria.

❗ Au folosit pandemia pentru a impune control absolut asupra cheltuirii banului public. Și asupra conducerilor de spitale. Au schimbat profesioniști cu tot felul de coafeze și șefi de pompe funebre. Dar acum șeful guvernului se plânge că sistemul sanitar e “policentric”. Și singura soluție – total aberantă! – este de a-i taxa mai mult pe românii pe care-i numește disprețuitor “scutelnici”.
❗ Pe medici i-au lăsat să se infecteze masiv fiindcă s-au bâlbâit groaznic cu testarea. De pacienți cu boli cronice au uitat cu totul. O țară întreagă a ajuns să le strige în față: Eliberați spitalele de pacienții cu COVID-19! Tratați-i în spitalele modulare care stau goale! Ocupați-vă de pacienții cu boli cronice care suferă de luni întregi!
❗ Avem un președinte surd la durerile românilor și un premier orb la soluțiile pentru medici și pacienți. Când vorbesc despre români, liberalii văd doar voturi. Iar la finanțele țării se gândesc doar cât mai pot trage în propriile buzunare.
Aceasta este #Guvernarea Orbannis.

Recomandări

Popular

X