Connect with us

Breaking News

Primarul, Pro România, partid condus de Victor Ponta, din comuna argeşeană Beleţi-Negreşti, Mihai Marin, dispărut după ce după ce Primăria a luat foc şi găsit în apele râului Argeş a fost reţinut, joi seară, de către poliţişti. El este acuzat de distrugere prin incendiere şi distrugerea de înscrisuri şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Primarul, Pro România, partid condus de Victor Ponta, din comuna argeşeană Beleţi-Negreşti, Mihai Marin, dispărut după ce după ce Primăria a luat foc şi găsit în apele râului Argeş a fost reţinut, joi seară, de către poliţişti.

El este acuzat de distrugere prin incendiere şi distrugerea de înscrisuri şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările în dosarul penal întocmit în urma incendiului petrecut în noaptea de 12 spre 13 decembrie a.c., pe raza localităţii Beleţi-Negreşti.

 În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, conform art. 256, alin. 4 şi 259 din Codul Penal”, a transmis, joi seară, IPJ Argeş.

Recomandări

X