facebook
Connect with us

Politică

Primarul din Videle a fost SUSPENDAT, după ce a dat jos panourile electorale cu Viorica Dăncilă: Edilul a fost ales pe listele PSD

Primarul orașului Videle, Nicolae Bădănoiu, suspendat din funcție printr-un ordin al prefectului, anunță că s-a întâlnit cu un avocat „pentru a vedea cum vom acționa împotriva abuzului care mi se întâmplă”. Edilul solicitase demontarea panourilor electorale cu Viorica Dăncilă, anunță MEDIAFAX.

 Profeția devastatoare de care Liviu Dragnea nu a ținut cont: ‘I-am spus-o în față’

Potrivit unei note interne a Primăriei Videle, ordinul prefectului a fost dat vineri, 13 septembrie. Atribuțiile de primar vor fi preluate de Șerban Nicu Silvică, actual viceprimar al orașului.

„Având în vedere Ordinul Prefectului Județului Teleorman privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de primar al domnului Nicolae Bădănoiu. până la alegerea noului primar, atribuțiile primarului vor fi exercitate de drept de către viceprimarul orașului Videle, domnul Șerban Nicu Silvică“, se arată în nota internă.

 Rareș Bogdan intră la rupere: ‘Nu voi accepta niciodată’

Nicolae Bădănoiu spune că s-a întâlnit deja cu un avocat și că va acționa împotriva „abuzului care mi se întâmplă”.

„Tocmai m-am întâlnit cu un avocat pentru a vedea cum vom acționa împotriva abuzului care mi se întâmplă. Nu pot să stau liniștit și să privesc cum se fac niște abuzuri împotriva mea. Voi da mai multe detalii despre strategia mea în zilele următoare, dar în mod cert nu voi lăsa lucrurile așa”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Nicolae Bădănoiu.

Bădănoiu a fost ales din partea PSD și se află la cel de-al doilea mandat de primar al orașului Videle. El este într-o relație tensionată cu actuala conducere a PSD Teleorman încă de la Conferința Județeană a PSD, când acesta și-a și scris demisia din partid.

 O femeie a fost legată azi de Gheorghe Dincă! Cine este ea de fapt

De altfel, el a cerut demontarea bannerelor electorale pentru promovarea Vioricăi Dăncilă, pe motiv că ar fi fost montate ilegal în oraș. Nicolae Bădănoiu a trimis o adresă către PSD Teleorman în care susține că pentru montarea bannerelor este nevoie de un aviz de publicitate temporară, în condițiile legii.

„Am cerut de două ori organizației PSD documentele pentru eliberarea avizului temporar de publicitate electorală. Nici până astăzi (n.red. luni) nu s-au primit documentele în cauză, așa că eu consider că acele bannere montate în afara cadrului legal trebuie date jos urgent!”, a spus Nicolae Bădănoiu.

Advertisement

Recent

Advertisement

Facebook

Loading...

Popular

X