facebook
Connect with us

Politică

Prezență surpriză la Cotroceni: Adrian Năstase, printre invitații lui Klaus Iohannis

Fostul premier Adrian Năstase este prezent la recepţia de 1 Decembrie, organizată de Administraţia Prezidenţială la Palatul Cotroceni. Este pentru prima dată când fostul lider al PSD participă la un eveniment organizat de echipa preşedintelui Iohannis, anunță adevarul.ro.

Printre persoanele prezente la recepţia de la Palatul Cotroceni se află şi fostul premier Adrian Năstase. Până în acest an, fostul lider PSD nu a participat la evenimentele organizate de Administraţia Prezidenţială.

Citeşte şi: Premierul Marii Britanii stabileşte noile pedepse pentru terorişti – Minimum 14 ani de detenţie pentru atentatori

Adrian Năstase a fost invitat conform legii, fostul premier fiind deţinător al Ordinului Naţional Steaua României în grad de Mare Cruce, ceea ce atrage automat şi invitarea sa. Klaus Iohannis a susţinut un discurs despre însemnătatea zilei de 1 Decembrie, dar a vorbit şi despre primul său mandat de preşedinte.

Preşedintele a vorbit de importanţa României în Europa, de implicarea sa în construcţia europeană, precum şi de parteneriatul strategic cu Statele Unite.

Advertisement

Recent

Advertisement

Facebook

Loading...

Popular

X