Pr. Constantin Necula pe urmele lui Burducea, când cu seringa când cu crucea. Dr. Adrian Cacovean: Pușcărie obligatorie tuturor celor ce au făcut reclamă înșelătoare, au exercitat presiuni asupra populației să devină cobai, au mințit-o. REMEMBER PLANDEMIA


Articol apărut inițial în Decembrie 2021 și republicat în seria Remember Plandemia. Dr. Adrian Cacovean:

Când faci politică și nu orice fel de politică, ci una cu parfum de Nurenberg și ai un nou idol, vaccinul, nu ai încotro, ții Crucea în buzunar!

Ce spun autoritățile responsabile despre grozăvia asta? Oroarea Zilei: Centrul de vaccinare de la Palatul Copiilor a făcut un pom de Crăciun din doze de ser Covid. „Este un brad altfel, pro sănătate și pro viață”, spun organizatorii. Av. Piperea: „Ceea ce vedeți în poze este infracțiune”

Este normal să expui copii ale căror vârste nici nu le știi la deșeuri ale actelor medicale? Ce spun DIICOT, Poliția, Procuratura și persoanele responsabile cu regimul deșeurilor medicale? Chiar așa am devenit de criminali, nu știm regimul deșeurilor medicale? Acele fiole au fost în mii de centre de vaccinare și sunt foarte periculoase! Chiar trebuie să lăsăm aceste mascote care ne conduc acum să încalce orice normă?

Avem un nou zeu! Crăciunul nu mai este despre nașterea Domnului nostru Iisus Hristos, ci despre Idolul Vaccin! Cântarea Pandeliei se îmbogățește cu Colindele vaccinului!

Tu de care parte ești? Ai pus umărul și îl vei pune în continuare docil, făcând poză cu experimentul în care te-ai înrolat? Vei face cântarea pandeliei în continuare, vei cânta Colindele Pfarizerului la Bradul făcut din deșeurile biologice ale experimentelor genetice, vei merge cu Plugușorul noii dictaturi prin casele oamenilor, vei vota în Parlament desființarea Constituției și crearea cadrului legal pentru discipolii lui Mengele și ai lui Jack Spintecătorul? De care parte ești cetățene care ai jurat să respecți Constituția și legislația României?

Deja sunt decepționat de lipsa de unitate a opoziției, de informațiile din interiorul ei de discreditare reciprocă între diversele grupuri segregate ale așa zisei rezistențe, care acționează separat contra unei cete bine organizate și regizate din afară, care știe foarte bine ce face, are resurse infinite, bani, trafic de influență, trafic de dezinformare prin mass media si servicii multiple, bani, mită, corupție la nivel înalt, crimă organizată și multe alte ticăloșii oricând la dispoziție! Sunt conștient de posibilitatea ca între noi să fie steaguri false sau orgolii ce nu fac bine nimănui. Este un joc periculos, în care chiar cei ce-l propovăduiesc și execută sunt în pericol, mult mai conștienți decât cei care se lasă manipulați. Este ca un joc cu bomba atomică, tot amenință unii crezând că alții nu o au sau sunt mai lenți decât agresorii până când cineva apasă pe butonul roșu și atunci toți se execută și apasă și ei pe butoanele lor roșii! Cam acesta este pericolul major, nerealizat decât de puțini și motivul principal pentru care obligativitatea, certificatele verzi sau mai rău electronice cu cip, încă nu s-au introdus. Odată ce s-a organizat Garda Pretoriană nimeni nu mai are nici un drept, nici chiar Împăratul!

Vaccinare obligatorie cu un ser experimental ce este posibil să nu primească aprobarea datorită efectelor adverse necunoscute acum! Asta se încearcă să se impună!

Atunci neapărat pușcărie obligatorie tuturor celor ce au făcut reclamă înșelătoare, au exercitat presiuni asupra populației să devină cobai, au mințit-o că nu poate avea decât efecte bune și nu poate face rău, au segregat populația, distrus economia lumii și falimentat-o!

 

Share With Your Friends