Connect with us

Justiție

Piedone scapă din nou de pușcărie. Judecătorii au amânat decizia

Curtea de Apel Bucureşti a amânat joi, pentru a treia oară, pronunţarea deciziei definitive în dosarul „Colectiv”, în care fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, actual edil al Sectorului 5, a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru abuz în serviciu.

Judecătorii spun că trebuie să consulte noile probe depuse de avocații lui Piedone, ei urmând să ia decizia finală pe data de 15 aprilie.

„Având în vedere complexitatea deosebită a cauzei, precum şi împrejurarea că avocaţii părţilor au continuat să depună concluzii scrise după termenul stabilit de instanţă în luna decembrie, ultimul set de concluzii scrise fiind depus în data de 28.02.2022, având în continuare nevoie de timp pentru deliberare şi redactarea hotărârii şi fiind, în continuare, în termenul prevăzut de dispoziţiile art. 391 Cpp, în temeiul art.391 Cpp, amână termenul de deliberare, redactare şi pronunţare a hotărârii la data de 15 aprilie 2022”, a transmis, joi, Curtea de Apel București.

Recomandări

X