Connect with us

Justiție

Percheziții în Prahova la persoane bănuite de viol și furt din societăți comerciale și din mașini

Poliţiştii din Ploieşti efectuează miercuri dimineaţă 9 percheziţii domiciliare în municipiul Ploieşti şi în 2 comune din judeţul Prahova, în vederea documentării activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt din societăţi comerciale şi din auto şi viol.

Potrivit IGPR, la acest moment, poliţiştii structurilor de investigaţii criminale, ordine publică şi rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti desfăşoară o razie pentru menţinerea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, precum şi pentru combaterea faptelor ilegale în municipiul Ploieşti.

În cadrul acţiunii, poliţiştii ploieşteni pun în executare 9 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Ploieşti şi în 2 comune din judeţul Prahova, în vederea documentării activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt din societăţi comerciale şi din auto şi viol, precizează sursa citată.

Activităţile beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi al jandarmilor de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti.

Recomandări

X