facebook
Connect with us

Ultima Ora

Organizatorii turneului de la Wimbledon au donat 1,3 milioane de euro pentru lupta cu coronavirusul

Published

on

Organizatorii turneului de tenis de la Wimbledon, a cărui ediţie 2020 a fost anulată, au donat suma de 1,2 milioane de lire sterline (1,36 milioane de euro) pentru lupta cu coronavirusul, transmite EFE.

”All England Lawn Tennis Club a anunţat azi o serie de contribuţii pentru a sprijini recuperarea la nivel local, naţional şi internaţional după lupta cu coronavirusul, după anularea turneului din acest an”, se arată într-un comunicat.

Donaţia a fost strânsă de clubul de tenis, de Fundaţia Wimbledon şi de turneul în sine.

Preşedintele All England Club, Ian Hewitt, a afirmat că în timp ce pregăteşte pentru un an fără turneu, prioritatea sa maximă este ”sănătatea şi bunăstarea celor ce fac posibilă existenţa Wimbledon-ului şi care suferă de ravagiile făcute de pandemie”.

”Credem că Wimbledon are responsabilitatea şi capacitatea de a acţiona unitar, folosind resursele noastre pentru a-i ajuta pe cei nevoiaşi, în special într-o astfel de criză”, se mai arată în comunicatul semnat de Hewitt.

Turneul de anul acesta a fost anul, o premieră după Al Doilea Război Mondial, în timp ce ediţia de anul viitor se va desfăşura între 28 iunie şi 11 iulie 2021.

Recomandări

Popular

X