Număr în creștere de complicații neurologice după vaccinarea împotriva COVID-19 – nou studiu


Într-un număr recent din Current Neurology and Neuroscience Reports, se raportează o gamă largă de sindroame legate de afecțiuni ale sistemului nervos central și ale sistemului nervos periferic, care apar după vaccinarea COVID-19.

Înainte de era COVID-19, de multe secole în medicină s-a spus: „Sifilisul este adesea menționat ca «marele imitator»”, deoarece poate prezenta o gamă largă de simptome clinice și poate imita o varietate de alte boli, ceea ce face dificil diagnosticul.

Nu există nicio îndoială că sindroamele reprezentate de leziunile provocate de vaccinul anti-COVID-19 vor eclipsa într-o mare măsură sifilisul, sarcoidoza, amiloidoza sau orice altă tulburare sistemică și vor lua locul „marelui imitator”, scrie Dr. Peter A. McCullough, care semnalează un nou studiu în care se menționează creșterea de complicații neurologice după vaccinarea împotriva COVID-19.

Redăm mai jos comentariul Dr. Peter A. McCullough:

Într-un număr recent din Current Neurology and Neuroscience Reports, Chatterjee și Chakravarty raportează o gamă largă de sindroame legate de afecțiuni ale sistemului nervos central și ale sistemului nervos periferic, care apar după vaccinarea COVID-19.[i]

Întrucât vaccinurile conțin nanoparticule lipidice încărcate cu material genetic care codifică proteina dăunătoare Spike, fiecare pacient este supus unei rulete rusești, riscând ca sistemul lor nervos să fie „bombardat” hemodinamic cu particulele de vaccin dăunătoare.

Ca un exemplu referitor la modul în care autorii și editorii sunt induși în eroare de lucrări despre vaccinarea anti-COVID-19, în rezumat, autorii afirmă că vaccinarea anti-COVID-19 rămâne „singura armă” pe care o avem împotriva bolii. Aceștia ignoră complet întregul spectru de tratament timpuriu împotriva SARS-CoV-2. Și mai îngrijorător este faptul că autorii afirmă că boala neurologică dezvoltată ulterior nu este un motiv pentru a refuza vaccinarea.

Vă pot spune, în calitate de medic specialist experimentat, că autorii și editorii care au acceptat această lucrare dau dovadă de cunoștințe medicale slabe. Un medic bun nu ar accepta niciodată ca unui pacient cu boală neurologică, de exemplu Sindromul Guillain-Barre sau scleroza multiplă, să îi fie administrat un produs biologic genetic nou, despre care se știe că provoacă leziuni neurologice suplimentare și poate determina agravarea dizabilității și cauza deces. Autorii și istoricii vor revedea aceste cuvinte și vor privi cu remușcare și întristare către pacienții care au suferit din cauza acestei lipse grave de judecată medicală.

Dacă aveți o tulburare neurologică prezentată în figura de mai sus, tulburare care este nouă sau care s-a agravat după vaccinarea anti-COVID-19, faceți o vizită la medicului dumneavoastră și semnalați apariția tulburării. Spuneți-i că nu a meritat. Spuneți-i că pentru dvs. riscurile vaccinului nu au depășit beneficiile teoretice pentru o boală a căilor respiratorii superioare ușor de tratat.

Share With Your Friends