facebook
Connect with us

Politică

Nicușor Dan, susținere publică pentru Cosette Chichirău, cu o zi înaintea anunțării candidatului USR la Primăria Iași

Nicușor Dan, susținere publică pentru Cosette Chichirău, cu o zi înaintea anunțării candidatului USR la Primăria Iași

Nicușor Dan își exprimă susținerea pentru Cosette Chichirău, care s-a înscris în cursa internă din USR pentru candidatura la Primăria Iași, cu o zi înaintea anunțării câștigătorului acestei competiții.

„Mă bucură candidatura lui Cosette Chichirău la Primăria Iași. Un mare oraș universitar cum este Iașiul are nevoie de un primar care să înțeleagă mediul academic, iar Cosette are un doctorat la o prestigioasă universitate americană. Iașiul are nevoie de dezvoltare, are nevoie să atragă investiții, iar Cosette are o îndelungată experiență în domeniu. Am văzut-o pe Cosette în Parlament, este tenace și muncitoare. Este printre politicienii care au conținut. O recomand cu caldură și sunt optimist în privința ei”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Cosette Chichirău (deputat) și Mihai Lupu (avocat, fondator USR Iasi) sunt cei doi membri USR care au intrat în competiția internă a partidului pentru desemnarea candidatului la Primăria Iași, care va avea loc vineri, 10 octombrie. Cosette Chichirău a pierdut în septembrie alegerile interne din USR pentru șefia partidului în fața lui Dan Barna.

Deputatul Nicușor Dan vrea să candideze ca independent susținut de USR la alegerile pentru Primăria Capitalei, USR a decis să clarifice Statutul în luna noiembrie, pentru a-i permite să susțină un eventual candidat independent, ceea ce a creat nemulțumirea unor membri.

Advertisement

Recent

Advertisement

Facebook

Loading...

Popular

X