facebook
Connect with us

Exclusiv

ALERTĂ. Ponta și Ciolacu aruncă România în HAOS. Declanșează criza Guvernamentală. Parlamentul va fi BLOCAT

Published

on

ciolacu ponta

Liderii PSD și Pro România, Marcel Ciolacu și Victor Ponta, sprijiniți și de șefii ALDE și Forța Națională Călin Popescu Tăriceanu și Teodor Meleșcanu intenționează să provoace o criză guvernamentală fără precedent în istoria României.

Concret, surse din PSD au declarat pentru newsday.ro că Ciolacu și Ponta au decis ca în cazul în care, președintele Klaus Iohannis nu-l va numi pe Remus Pricopie premier desemnat să alcătuiască noul Executiv, vor declanșa Greva Parlamentară.

Mai exact, spun sursele, parlamentarii PSD, Pro România, ALDE și Forța Națională vor intra în grevă față de refuzul președintelui Iohannis de a numi un prim-ministru din rândul majorității parlamentare.

”Nu vom vota nicio propunere  lui Iohannis. Nu vom sigura cvorumul de ședință. Declarăm Greva Parlamentară. Nici proiectele de lege nu le vom vota. Nici în Comisii nu vom avea activitate. În acest fel, vom avea Guvernul interimar Orban, până după alegerile parlamentare de la sfârșitul acestui an. Vom explica românilor că liberalii și Iohannis nu doresc ca România să aibă Guvern”, ne-au declarat sursele.

Recomandări

Popular

X