facebook
Connect with us

Politică

Mesajul pușcăriașului Dragnea către PSD-iști, transmis prin lacheul Codrin: „Susțineți Guvernul! Cu toate forțele!”

Chiar dacă Viorica Dăncilă a spus (electoral?) că nu l-ar grația pe Liviu Dragnea dacă ar ajunge președinte, fostul lider al PSD le cere aleșilor partidulu să voteze împotriva moțiunii de cenzură.

Încarcerat la Penitencirul Rahova, Liviu Dragnea a transmis partidului un mesaj de strângere a rândurilor, pentru susținerea Guvernului Dăncilă. Mesajul a fost transmis prin intermediul fostului secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu. Acesta i-a rămas fidel lui Dragnea, cu care vorbește la telefon și pe care îl vizitează la Rahova.

Codrin Ștefănescu pe Facebook: „Cred că mesajul lui Liviu Dragnea adresat parlamentarilor PSD a fost clar și fără alte interpretări: «Susțineți guvernul! Cu toate forțele! Indiferent de nemulțumirile personale!». Avem această obligație în fața milioanelor de români care ne-au votat. Și nu putem să cedăm țara unor neaveniți care se pregătesc să distrugă tot ce am construit bun pentru oameni! Și sper ca toată lumea să înțeleagă exact asta”.

Dragnea se implică din spatele gratiilor pentru că bătălia pentru moțiunea de cenzură se duce pe muchie de cuțit. Orice vot poate înclina balanța, într-o direcție sau alta.

Opoziția a strâns numărul de semnături care, trasformate în voturi, ar asigura succesul moțiunii și demiterea Guvernului, dar PSD încearcă să-i „răzgândească” pe unii parlamentari pro-moțiune, aruncând în joc sume mari, funcții tentante și contracte pe bani publici. Pe doi deputați „fugari” i-a întors deja: Horia Nasra și Cornel Itu, deputați de Cluj.

Moțiunea de cenzură va fi dezbătută și votată joi, 10 octombrie.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim! CITIȚI ȘI:

Articolul Mesajul pușcăriașului Dragnea către PSD-iști, transmis prin lacheul Codrin: „Susțineți Guvernul! Cu toate forțele!” apare prima dată în Ziariștii.

Advertisement

Recent

Advertisement

Facebook

Loading...

Popular

X