Marcel Ciolacu, dezvăluie ce i-au spus liderii PSD: Marcele, ai început să faci ca ceilalți/ Video

Author:

Premierul Marcel Ciolacu susține că a avut o discuție cu liderii din interiorul PSD, iar aceștia i-au atras atenția că face aceeași greșeală precum alți premieri PSD. Ciolacu a precizat că din acel moment a înțeles că trebuie să se concentreze și asupra partidului, dar și asupra Guvernului.

”Am preluat un mandat de premier, un mandat foarte greu, cu multe probleme. Încercăm să facem o reformă, dar din păcate statul nu este la viteza pe care ne-o dorim.

Când am reușit să ajung prin Kiseleff mi-au zis oamenii de la partid: Marcele, ai ajuns să faci ca ceilalți, te-ai mutat la Guvern și ai uitat de PSD.

Atunci am decis să închidem alegerile interne din PSD, să ne încărcăm bateriile și să luăm exact ce se întâmplă la firul ierbii. Mă bucur că am început acest drum împreună cu nea Paul și împreună cu ceilalți. Am dorit să învățăm din greșelile trecutului, pentru că PSD este de departe cel mai mare partid din istoria României, un partid care a schimbat istoria României.

PSD a fost acolo când am aderat la NATO, când am aderat la UE, am reușit într-o lună și jumătate să scăpăm de MCV. În curând sper să vină și intrarea în Schengen, dar și aderarea la OECD.”, a spus Marcel Ciolacu, la conferința de alegeri a PSD Timiș.

X