facebook
Connect with us

Ultima Ora

Marcel Ciolacu anunță lovitura pentru Guvernul Orban. Negocieri de ultimă oră în Parlament

Liderul interimar al PSD anunță că va supune votului parlamentarilor propunerea ca Legislativul să nu intre în vacanță pe perioada verii, ci să, lucreze non-stop,întrucât,datorită pandemiei de coronavirus, aleșii au multe restanțe legislative.

Mai mult, Ciolacu spune că are negocieri cu ceilalți lideri ai Opoziției, Victor Ponta-Pro România, Călin Popescu Tăriceanu-ALDE și Kelemen Hunor-UDMR, dar și cu minoritățile naționale pentru depunerea unei moțiuni de cenzură la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban.

Categoric că vrem să depunem o moțiune de cenzură. Nu sunt adeptul depunerii de dragul depunerii, să nu treacă. În continuare cred că cea mai bună varianta este un Guvern de uniune națională. Suntem foarte hotărâți și acum. În primul rând, am vorbit cu colegii mei din alte partide parlamentare, și cu dl Ponta și cu dl Tăriceanu, să nu intrăm în vacanță parlamentară anul acesta, să intrăm în sesiune extraordinară și iulie și august. Nu cred că e oportun să depunem o moțiune de cenzură pe perioada stării de alertă”, a declarat Ciolacu.

Recomandări

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X