‘Mă mai enervez, ca tot omul. Înjur la fotbal!’

Author:

Premierul României, Marcel Ciolacu – candidat la alegerile prezidențiale, a vorbit, la ROCK FM, despre momentele în care se impulsionează. Pasionat în timpul liber de fotbal, Ciolacu a recunoscut că are momente în care înjură la meciuri.

„De obicei te enervezi când nu stăpânești. Ajungi agitat, nervos, îi înjuri pe cei apropiați prima dată. Înjur la fotbal, cum să nu? Mă mai enervez, ca tot omul”, a fost confesiunea lui Ciolacu.

Cine să „nu” fie președinte?

„Îmi place să cred că n-am dușmani. Nu sunt cu dușmăniile, nu sunt invidios.

Oricum românii decid, ne uităm pe sondaje și trenduri, dar românii decid președintele. Cred că nu e fair-play din partea mea să spun cine să nu fie președinte. Ne-am păcălit de prea multe ori, atât cu unii, cât și cu alții.

Ne gândim că în spatele fiecărui candidat de fapt sunt români. Votul a fost mereu împotriva cuiva, nu pentru cineva. Sunt anumite exemple, pe bună dreptate, care au format acest mecanism.

Un participant constant în tribune

Premierul Marcel Ciolacu a participat în tribune la meciul României cu Slovacia, de la Campionatul European, din Germania. Aceasta s-a fotografiat cu suporterii români şi le-a transmis un mesaj fotbaliştilor din echipa naţională: „Succes, băieţi! Astăzi ne calificăm!” Acesta s-a fotografiat cu suporterii români şi a îmbrăcat un tricou în culorile naţionalei, cu numele său pe spate şi cu numărul 12.

Un alt moment în care Ciolacu a fost prezent a fost la meciul de pe stadionul Ilie Oană, cu ocazia aniversării a o sută de ani de existență a echipei de fotbal românești Petrolul Ploiești, moment în care a fost huiduit.

X