facebook
Connect with us

Ultima Ora

Liviu Dragnea momente grele după gratii. Fostul șef al PSD ajunge iar în fața judecătorilor! Cerere de ultimă oră

Decizia autorităților. Dragnea este Terminat. Nu mai poate ieși din Pușcărie

Instanța supremă ia, joi, în discuție, la al doilea termen de judecată, contestația la executare făcută de Liviu Dragnea împotriva deciziei definitive din dosarul angajărilor fictive, prin care a fost condamnat definitiv la trei ani și jumătate de închisoare cu executare.

Liviu Dragnea înceracă din nou să fie eliberat. Acest proces este cel ce are la bază acțiunea introdusă de apărarea lui Dragnea la Tribunalul București, concomitent cu o altă acțiune similară introdusă în aceeași perioadă și la instanța supremă.

Mai precis, la acest moment instanța supremă a respins deja contestația la executare făcută de Dragnea iar acum judecă dosarul de la Tribunalul București care a fost declinat de către respectivul magistrat.

Anterior, Dragnea a recurs la două căi extraordinare de atac – contestaţia în anulare şi recursul în casaţie.

În 10 decembrie 2019, ICCJ i-a respins contestaţia în anulare, însă i-a acceptat recursul în casaţie, dar i-a respins cererea de suspendare a executării pedepsei.

În 21 ianaurie, ICCJ a respins recursul în casaţie depus de fostul lider PSD. Recursul în casaţie urmărea să supună Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie judecarea, în condiţiile legii, a conformităţii hotărârii atacate cu regulile de drept aplicabile. Instanţa supremă a respins recursul în casaţie, menţinând hotărârea atacată, respectiv condamnarea lui Dragnea.

Recomandări

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X