facebook
Connect with us

Social

Liderul musulmanilor din România mesaj de ultimă oră. Ce-i îndeamnă să facă

Muftiul Iusuf Murat îi îndeamnă pe musulmanii din România să se vaccineze și să aibă încredere în știință.

Muftiatul Cultului Musulman din România se alătură campaniei naţionale de promovare a vaccinării împotriva noului coronavirus şi salută apariţia vaccinurilor care pot duce la limitarea actualei pandemii, a informat, marţi, muftiul Iusuf Murat.

Membrii comunităţii musulmane sunt informaţi, totodată, că vaccinarea este un act asumat personal, gratuit şi voluntar, iar cei care doresc să se informeze sunt îndmnați către sursele oficiale sau medicii de familie. Muftiul îi mai îndeamnă pe etnicii musulmani să aibă încredere în știință.

„Muftiatul Cultului Musulman din România se alătură campaniei naţionale de promovare a vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, derulată la nivel naţional, şi salută totodată apariţia vaccinurilor care pot duce la limitarea actualei pandemii. De asemenea, instituţia îi informează pe membrii comunităţii musulmane din România că vaccinarea este un act asumat personal, gratuit şi voluntar”, se arată într-un comunicat semnat de reprezentantul Muftiatului Cultului Musulman din România, Iusuf Murat, citat de Agerpres. .fb-background-color{background:!important;}

Recomandări

X