facebook
Connect with us

Exclusiv

Liberalii au Decis. Cine o va bate pe Firea la Primăria Capitalei. Va fi spulberată. FOTO

Published

on

ALERTĂ. Primarii PSD nu renunță la pensiile speciale. Mișcare de ultimă oră împotriva lui Orban

Liberalii au comandat un sondaj de opinie printre locuitorii Capitalei aceștia dorind să testeze care dintre candidații propuși de PNL are șanse să o învingă pe Gabriela Firea, candidatul PSD la încă un mandat de edil al Bucureștiului.

newsday.ro a aflat care dintre cei testați de PNL are șanse reale să o dea jos de pe scaunul de Primar General al Capitalei.

”Am făcut  un sondaj în rândul bucureștenilor privind omul care ar fi potrivit pentru a fi candidatul nostru la Primăria Capitalei. Am avut un răspuns din partea oamenilor foarte optimist. Peste 70 la sută și-ar dori ca actualul ministru interimar al muncii, Violeta Alexandru să intre în lupta cu Firea.

Oamenii spun că Firea s-a ocupat doar de imanginea sa personală. Nu a făcut nimic palpabil pentru bucureșteni.În schimb, despre Violeta Alexandru spun că de când a ajuns ministru a făcut lucruri pe care alți miniștrii nu au avut idee să le realizeze. Mai spun că este un om de acțiune, matur, care vede realitatea din teren”, spun sursele politice pentru newsday.ro.

Recomandări

Popular

X