Connect with us

Social

Legendara trupă britanică Iron Maiden concertează joi, la București

Legendara trupă britanică Iron Maiden concertează, joi, la Romexpo, de la ora 20.50.

Showul din turneul „Legacy of The Beast” a fost deja văzut de aproape două milioane de fani din întreaga lume, fiind considerat atât de aceştia cât şi de jurnalişti una dintre cele mai extravagante şi spectaculoase interpretări live din punct de vedere vizual, cuprinzând hituri din întreaga cariera a formaţiei.

Show-ul va cuprinde şi piese de pe noul album de studio, „Senjutsu”.

Accesul în spaţiul de concert se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expoziţiei, începând cu ora 18.00.

Este interzis accesul cu sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), umbrele, aparate foto/ video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit însoţiţi de un adult posesor de bilet valabil. Organizatorii recomandă care vin cu copii sub 10 ani să le proteje acestora urechile cu căşti speciale. La concert volumul va fi puternic şi acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor pune la dispoziţie suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile. Accesul cu umbrele este interzis.

Iron Maiden a mai cântat în România în 2016.

Recomandări

X