facebook
Connect with us

Ultima Ora

Judecătorii Curții Constituționale în pericol. Al doilea om din PNL a făcut anunțul. FOTO

Incredibil. Curtea Constituțională legalizează Falsul în acte. Decizia care aruncă justiția în aer

După ce liderul PNL Ludovic Orban a anunțat că trebuie schimbată Constituția pentru schimbarea modului de alegere a judecătorilor Curții Constituționale,CCR,acesta vizând chiar un referendum, și alți lideri liberali doresc acest lucru.

Concret, Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sigartău lansează un atac dur la adresa judecătorilor Curții Constituționale. Acesta spune că judecătorii CCR iau deciziile după ce vorbesc la telefon cu senatorul PSD Șerban Nicolae.

„De șapte ani de zile au guvernat, apropo de deficit, au lăsat țară într-un deficit de patru și ceva la sută, bani care s-au dus în cheltuieli cu salariile pentru oamenii lor de partid, în cele 27 de ministere, dacă țineți minte și peste 150 de secretari de stat, nu mai vorbim de instituții care au fost parazitate de acești oameni și sunt în continuare.

Pentru că discutăm de câteva zile despre Avocatul Poporului, care este un politruc pus acolo că să impieteze și să blocheze activitatea Guvernului, apoi sunt câțiva membri ai Curții Constituționale, fosile comunistoide pesediste care blochează activitatea și care iau decizii împreună cu Șerban Nicolae prin telefon, asta este realitatea acestei țări. Ei mai au majoritate încă în Parlament, își permit să vorbească pentru că mai au încă oameni în eșaloanele doi și trei în instituții. Până în acest moment nu am reușit să scăpăm de ei, de toți. De asta, la următoarele alegeri, poporul român trebuie să înțeleagă că trebuie să scăpăm de acești politruci, pentru a respiră și noi aer occidental”, a declarat Robert Sighiartău.

Recomandări

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X