facebook
Connect with us

Sport

Ionuț Radu, unul dintre starurile de urmărit la Jocurile Olimpice din 2020

În perspectiva Jocurilor Olimpice care vor avea loc vara aceasta, site-ul FIFA.com a publicat o listă de cinci jucători din Europa ce pot străluci la competiția ce se va desfășura în Japonia.

Căpitanul selecționatei U21 la EURO 2019, Andrei Ionuț Radu, este unul dintre cei cinci fotbaliști, alături de Mikel Oyarzabal (Spania), Dayot Upamecano, Houssem Aouar (ambii Franța) și Suat Serdar (Germania). “Pentru unii jucători din naționalele europene, anul 2020 ar putea fi un an de neuitat.

Să aruncăm o privire la cinci dintre starurile de viitor care au primit laude după performanța de la Campionatul European U21 din vara trecută și care pot fi printre protagoniștii EURO 2020”, se arată pe site-ul FIFA.com.

“Unul dintre eroii României din campania Under 21, care i-a trimis pe tricolori la primele jocuri olimpice după o pauză de mai bine de jumătate de secol, Ionuț Radu, a evoluat în Serie A din Italia în ultimele 18 luni. Este un portar cu multe intervenții impresionante și cu un cuvânt de spus în vestiar. Va avea un rol important în dorința României de a amenința podiumul în Japonia”, este descrierea făcută lui Ionuț Radu.

Recomandări

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X