facebook
Connect with us

Politică

Ion Ştefan afirmă că a plătit toate impozitele Primăriei Focşani

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, spune că a plătit toate impozitele Primăriei Focşani şi nu a primit niciun document oficial din partea administraţiei locale cum că ar avea vreo datorie potrivit news.ro

Ministrul a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, dacă a plătit impozitul pentru vila de la Focşani.

“Ion Ştefan a plătit toate impozitele Primăriei municipiului Focşani. Primăria municipiului Focşani nu a înaintat sau nu a…Nu am niciun document oficial de la Primăria municipiului Focşani prin care se arată sau se demontrează sau se invocă vreo datorie a mea. E o declaraţie a unui edil că s-a întâmplat, ar fi nu ştiu ce, deocamdată suntem la stadiul de vorbe”, a declarat Ion Ştefan.

Ion Ştefan deţine o casă de 910 metri pătraţi în Focşani, fiind acuzat, la preluarea mandatului, de primarul municipiului că nu a plătit impozit decât pentru a suprafaţă mult mai mică.

Ştefan a spus atunci că a greşit, că va remedia situaţia şi va plăti retroactiv, el remarcând însă că în 19 ani de când deţine casa, Primăria nu a constatat această neregulă.

Advertisement

Recent

Advertisement

Facebook

Loading...

Popular

X