facebook
Connect with us

PSD se răzbună că parlamentarii au rămas fără pensii speciale. Le-a luat sportivilor și artiștilor indemnizațiile de merit

Published

on

VIDEO. PSD-istul Adrian Solomon, huiduit de bârlădeni după ce a spus că vrea România condusă de un etnic român, și nu unul german

Președintele comisiei pentru muncă, deputatul PSD Adrian Solomon, a propus un amendament prin care indemnizațiile de merit pentru sportivi și artiști sunt eliminate. Acesta a critica inițiativa PNL și a declarat în timpul dezbaterilor că „ori toți suntem speciali, ori niciunul nu este special”.

Liderul deputaților PNL Florin Roman a declarat că liberalii vor încerca să rezolve, în plenul de miercuri al Camerei Deputaților, problema indemnizațiilor de merit pentru sportivi și artiști pe care deputatul PSD Adrian Solomon le-a eliminat, printr-un amendament. În caz contrar, Guvernul va emite ordonanță de urgență.

„Noi știam, ne așteptam de la PSD să vină să pună tot felul de lucruri în proiectul nostru de lege. Interesul nostru a fost ca astăzi să trecem acest proiect de lege, inclusiv eram obligați, raportul de adptare.

Astăzi, am eliminat pensiile speciale, ceea ce ne-am dorit, iar problema rentelor viagere și alte chestiuni care n-au nicio legătură cu pensiile speciale, Guvernul sunt convins că le va rezolva prin OUG”, a afirmat Florin Roman, marți, în urma votului pe proiectul privind eliminarea pensiilor speciale, în comisia pentru muncă a Camerei Deputaților.

Acuzații directe la adresa partidului lui Dragnea. Florin Roman: ”spălare de bani și deturnare de fonduri”

Chestionat dacă liberalii vor încerca să elimine miercuri la plen acest amendament introdus de deputatul Adrian Solomon, Roman a răspuns că da, însă dacă nu vor reuși, Guvernul va adopta o ordonanță de urgență.

Recomandări

Popular

X