facebook
Connect with us

Politic

Încă o demisie din Guvern! Premierul Ciucă a semnat! Omul lui Orban, pleacă. FOTO

Sebastian Burduja şi-a depus miercuri demisia din funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor după ce a primit certificatul constatator de la Biroul Electoral al Circumscripţiei 42 – Bucureşti, în care a fost ales deputat PNL.

Sebastian Ioan Burduja a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice, printr-o decizie a prim-ministrului interimar Nicolae Ciucă publicată miercuri în Monitorul Oficial.

”Sunt onorat sa incep de luni mandatul de deputat in Parlamentul României, din partea Partidului Național Liberal. Am primit astazi certificatul constatator de la Biroul Electoral al Circumscripției 42 – Bucuresti, în care am fost ales.

Mulțumesc din suflet tuturor bucureștenilor care mi-au acordat votul și încrederea. Nu vă voi dezamăgi.

Poziția de deputat in Parlamentul României este incompatibila cu poziția mea actuala de secretar de stat la Ministerul Finanțelor Publice.
Astfel, mi-am depus demisia la premierul României, ca gest de normalitate, pentru că luni îmi voi prelua mandatul în Parlament. As mai fi putut rămâne maxim 15 zile, dar nu mi s-a părut normal sa încasez doua salarii si nici sa ocup doua demnități incompatibile, fie si pentru o scurta perioada.
A fost un an extrem de interesant, pentru care voi rămâne întotdeauna mândru si recunoscator. Sunt, de asemenea, onorat că am făcut parte din acest Guvern și le mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, și Ministrului Finanțelor Publice, Florin Cîțu, pentru încredere și pentru tot ce am construit împreună, alături de oamenii extraordinari din minister și din guvern.
Raportul de activitate al acestui an la MFP este public și poate fi consultat aici:

Vă asigur că voi continua misiunea din Parlament, cu aceeași onoare și responsabilitate”, a scris Burduja pe facebook.

 

Recomandări

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X