facebook
Connect with us

Social

Guvernul PNL taie 44 de posturi de la ministerul Muncii: 14 sunt de șefi

Ministerul Muncii și Protecției Sociale a publicat, miercuri, în dezbatere publică, un proiect de hotărâre prin care se desființează 44 de posturi, între care 14 de conducere.

Proiectul de Hotărâre privind reorganizarea şi funcţionarea Ministerului Muncii şi Protecției Sociale. Proiectul a fost publicat pe site-ul instituției.

Klaus Iohannis s-a înţeles rapid cu noul guvern şi cu şefii serviciilor: Şedinţa CSAT a durat doar 45 de minute

Proiectul de act normativ supus consultării prevede desființarea a 44 de posturi din structura MMPS, dintre care 14 funcții publice de conducere (patru directori general, doi directori și nouă șefi serviciu), 26 funcții publice de execuție de consilier superior și patru funcții contractuale de consilier în cadrul cabinet Secretar de Stat.

Proiectul prevede și reducerea numărului de secretari de stat, noua structură a MMPS urmând să aibă patru astfel de posturi în loc de cinci, câte erau până acum.

Potrivit proiectului, aparatul propriu al Ministerului Muncii și Protecției Sociale va avea un număr maxim de 380 de posturi, finanțate de la Bugetul de Stat, exclusiv demnitarii și posturile aferente cabinetului Ministrului.

Advertisement

Recent

Advertisement

Facebook

Loading...

Popular

X