facebook
Connect with us

Politică

Gabriela Firea a sancționat compania Energetica pentru că a achiziționat 3 SUV-uri: 'Nu sunt de acord. Să le vândă'

Gabriela Firea a sancționat conducerea companiei Energetica după ce au fost achiziționate 3 mașini cu tracțiune integrală, deoarece, precizează primarul Capitalei, procedura nu a fost necesară. Firea a cerut și o analiză a tuturor achizițiilor demarate de Energetica.

Primarul General, Gabriela Firea, a sancționat conducerea Companiei Municipale Energetica, în urma achiziției a trei autoturisme cu tracțiune integrală, informează Primăria Capitalei, printr-un comunicat de presă.

 Ministrul Monica Anisie explică de ce România nu trebuie să fie îngrijorată de rezultatele dezastruoase la testele PISA

„Nu sunt de acord cu astfel de achiziții, pe care nu le consider absolut necesare pentru o companie municipală. În consecință, am solicitat remedierea acestei situații, eventual prin vânzarea lor și achiziția unora mai potrivite pentru domeniul lor de activitate”, a declarat Gabriela Firea.

Potrivit comunicatului, Firea a cerut o analiză a tuturor achizițiilor acestei companii.

 Va fi gata până la 15 decembrie! Asigurările date de premierul Ludovic Orban

„Prin anunțul de procedură publicat pe platforma SICAP cu indicativul CAN 1024498/11/11/2019, Compania Municipală Energetica a realizat achiziția a 3 autovehicule Euro6, cu motorizarea de 1591cmc, 177 CP, tracțiune integrală, varianta de echipare medie și consum mediu de 7,4 l/100km. Facem precizarea că, în anul 2020, Compania Municipală Energetica București va demara cel puțin 3 șantiere consecutive – Piața Bobocica, Drumul Taberei și Ferentari – pentru modernizarea rețelei de termoficare a Capitalei”, mai arată sursa citată.

Termoenergetica este compania care a preluat activitatea RADET, după ce aceasta a intrat în faliment.

 Panică în Educație! Cifrele care cutremură sistemul .

Advertisement

Recent

Advertisement

Facebook

Loading...

Popular

X