facebook
Connect with us

Breaking News

Explodează BOMBA în PSD. Liderul PSD Marcel Ciolacu dosar la DNA. VIDEO

Lantul de farmacii Iris, cu sediul central in Buzau, acuza ca a fost supusa unui „linsaj” din partea postului Romania TV la ordinul presedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Ciolacu ar detine la randul sau un lant de farmacii in Buzau si ar dori sa distruga concurenta.

„Acest caz va duce la aflarea adevarului despre practicile, afacerile si anturajul lui Ciolacu”, se anunta pe pagina de Facebook a lantului de farmacii Iris.

„In cursul zilei de 26.02.2020, farmacia IRIS a fost supusa unui linsaj de catre postul de televiziune Romania TV. Cel care a instrumentat acest atac este Marcel Ciolacu, presedinte interimar al PSD. Acesta detine un lant de farmacii cu sediul in judetul Buzau.

In ultimii 3 ani, Marcel Ciolacu, prin interpusi si prin persoane numite in administratia publica centrala si locala (Simona Anghel – presedinte CJAS Buzau si Raluca Alexandru – fosta presedinta la CJAS Buzau, actualmente adjunct al Avocatului Poporului) a ordonat distrugerea tuturor firmelor concurente. In aceste actiuni, partener ii este omul de afaceri, Costel Isac, condamnat pentru mita la Ministerul Sanatatii.

Cu aceasta ‘echipa’, Ciolacu a incercat sa-si impuna monopolul atat in exportul paralel, cat si pe piata farmaceutica locala. Emisiunea ticaloasa de la Romania TV este o hartuire, deoarece am sesizat DNA si in aceasta perioada au loc audieri, relatează aktual24.ro.

Cei mentionati sunt cercetati pentru frauda din bugetul de stat si constituire de grup infractional organizat. Avem incredere in justitie si suntem convinsi ca acest caz va duce la aflarea adevarului despre practicile, afacerile si anturajul lui Ciolacu”, este mesajul publicat pe Facebook de directorul de marketing al Farmaciilor Iris, Violeta Moraru.

Farmaciile Iris au fost infiintate in Buzau, iar apoi s-au extins si in alte judete. In acest moment, Iris are peste 60 de puncte de lucru.

Conform declaratiei de interese, Marcel Ciolacu detine actiuni in trei societati comerciale. Insa niciuna nu activeaza in domeniul farmaceutic.

Practici din farmaciile lui Ciolacu

De ce ne ataca Ciolacu? Pentru ca el și grupul lui sunt cecetati pentru fraude cu Rețete, evaziune fiscală, constituire grup infracțional organizat. Noi am avut curajul sa reclamam abuzurilor lor. Acum își Închide brusc farmaciile! De ce oare? De ce le-a fost ridicat dreptul sa mai dea Rețete compensate la Nehoiu? Și multe altele…in dosarele la DNA. Acum primul episod din șirul de nenorociri din farmaciile lui Ciolacu.

Publicată de Farmacia IRIS pe Miercuri, 26 februarie 2020

Recomandări

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X